Basisinformatie

Titel
Keukentechniek
Omschrijving
KOK BASIS: Keukentechniek In het boek keukentechnieken worden de technieken beschreven die in de keuken voorkomen. Je krijgt kennis over het gereedschap dat je kunt gebruiken en welke technieken je toepast bij verschillende producten en handelingen.
Website productinformatie
https://www.uitgeversgroep.nl/artikel/9789400229761/kok-basis-2
Productcode
9789400229761
Methodenaam
Horeca en Praktijk
Uitgever
Uitgeversgroep
Auteur(s)
J. Pen

Onderwijs

Sector
MBO
Opleiding
25180, 25182, 25179, 25181
Keuzedeel of certificering
-
Onderwijsniveau
MBO 2, MBO 3, MBO 4
Leerjaar
-

Typering product

Type
-
Medium
Anders
Editie/druk
1hz Druk
Versie
2020-08-01 Wijziging
Eindgebruiker
Onderwijsvolger

Beschikbaarheid/gebruik

Beschikbaarheid
Leverbaar
Bestelbaar
Wel bestelbaar
Platform
iOS, Android, Windows, HTML5
Device
-
Browser
Internet Explorer, Chrome, Safari, Firefox, Opera, Edge
Publicatiedatum
1 augustus 2020
Datum product niet beschikbaar, wel ondersteund
-
Datum product niet beschikbaar, niet ondersteund
-
Datum product uit catalogus
-
Laatste herzieningsdatum product
1 augustus 2020

Verkoopinformatie

Prijs exclusief BTW
36,23
Valuta
EUR
BTW-tarief in procenten
9
Prijs voor consumenten
-
Prijs is indicatief
De prijs is zeer waarschijnlijk tijdelijk, product is in ontwikkeling
Verkoopeenheid
25
Verkoper
-

Licentie informatie

Type licentie
Duration (start at first usage)
Licentievoorwaarden
Wel licentievoorwaarden
Licentie heeft een einddatum
Wel licentie einddatum
Startdatum licentie
-
Einddatum licentie
-
Duur geldigheid licentie
P3Y
Aantal maal dat de licentie mag worden gebruikt
1
Aanvullende licenties
-
Activatieperiode licentie
-
Uiterste activatiedatum licentie
-

Websites over het product

Website product/methodepagina
https://www.uitgeversgroep.nl/artikel/9789400229761/kok-basis-2
Website productinformatie
https://www.uitgeversgroep.nl/artikel/9789400229761/kok-basis-2
Website toegang tot product
https://www.uitgeversgroep.nl/artikel/9789400229761/
Website over leerdoelen van het product
-

Overige informatie

Productcodes samengesteld product
-
Identiteit van het product wat dit product opvolgt
-
Auteursrecht
no